Izdelava spletnih strani

Sodobne spletne strani

Oblikovanje

Izdelavo spletnih strani pričnemo z oblikovanjem. Vaše želje pretvorimo v skice in jih s pomočjo programa Photoshop narišemo kot predoglede spletnih podstrani. Spletne podstrani nato razrežemo in pripravimo HTML spletne datoteke.

Samostojno urejanje

Spletno mesto lahko samostojno urejate, dodajate proizvode in storitve, fotografije, video izrezke preko Youtube in priponke. Število objavljenih podstrani je neomejeno. Fotografije se avtomatsko zmanjšajo in pripravijo za spletno mesto.

Prilagojeno za tablice in telefone

Spletna mesta prilagodimo za vse naprave. Tako bodo strani lepo vidne na večjih zaslonih in na manjših tabličnih ali telefonskih zaslonih.

Možnost večjezičnosti

Na željo postavimo tudi jezikovne variacije, kjer sami vnesete prevode. Enostavno.

Iskalnik

Spletni iskalnik, ki je integriran v vašo spletno mesto, omogoča da obiskovalcu na hiter način ponudimo to kar išče. Iskalne fraze se shranjujejo.
S tem dobite praktičen vpogled v to kar obiskovalci iščejo in s tem prilagodite / optimizirate vsebino.

Sledenje uporabnikom

Platforma prijavljenim uporabnikom sledi pri uporabi spletnega mesta. Tako si za vsakega uporabnika zapomni kaj je iskal preko iskalnika, katere podstrani in proizvode si je ogledal ali dodal v košarico. Zaradi naprednega sistema se tako proizvodi izpisujejo na podlagi pretekle zgodovine posameznega uporabnika. Zgodovina uporabnika se shranjuje v podatkovno bazo in ne v piškotke. Vpogled v statistiko uporabnika ima lastnik spletnega mesta. Zgodovino je mogoče s klikom tudi počistiti.
Sledenje uporabnikom je precej praktično tudi pri oglaševanju (np. preko Google Adwords ali Facebook-a), saj za posamezno oglaševano frazo in uporabnika spremljate dogajanje in tako prilagodite kampanjo v (še) učinkovitejšo.

Newsletter sistem

Ponudite obiskovalcem možnost prijave na novičarski sistem. Obiskovalci vnesejo svoj email preko vašega spletnega mesta, vi pa jih tedensko ali mesečno obveščate o novostih.

Uredimo gostovanje, email naslove in domeno

  • registriramo oz. podaljšamo izbrano domeno
  • uredimo gostovanje spletnega mesta
  • odpremo elektronske poštne nabiralnike (emaile)
  • na voljo smo vam za tehnično pomoč pri spletnih storitvah in nastavitev elektronske pošte
  • izvajamo varnostne posodobitve programske opreme spletnega mesta in zaščite pred nezaželenimi dostopi in vdori na spletni portal, elektronske naslove ter ostale nujne nadgradnje
  • varnostno kopiranje (backup)

Reference

Povpraševanje

Oglej si tudi Spletna trgovina
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu