Košarica0 €
Košarica je še prazna. 0 €
Odpri košarico Zaključi nakup
Navigacija
V akciji

Spletna trgovina Agora

Spletna trgovina prilagojena za slovenski trg. Plod znanja domačih strokovnjakov.

Agora omogoča:

Oddajanje naročil z ali brez registracije. Prijava preko emaila ali Facebook-a. Nakupovanje po principu košarice in blagajne.

Kupec lahko spremlja oddana naročila, pretekle nakupe in naročila po potrebi zavrne (če še niso bila sprejeta).

Trgovina avtomatsko generira predračune. Plačilo je možno po povzetju ali poštni nakaznici (preko spletnih bank, na pošti, banki...).  

Kupcu se pošiljajo statusi naročil (obvestil) na e-mail. Podprta možnost kupca o odstopu oddanega naročila (zakonsko določeno); Osnovno vodenje zalog in deaktivacija proizvodov, ki jih trenutno ni na zalogi oz. jih ni mogoče dobaviti.

Obračunavanje dostave (np. nad 100 € dostava brezplačna), cena dostave je lahko različna pri plačilu preko spletne banke ali preko povzetja (ta je praviloma dražja).

Administrator, lastnik trgovine, ima popolni nadzor nad trgovino. Nova naročila lahko sprejme ali zavrne. Lahko ureja in dodaja kategorije/blagovne znamke/podkategorije/produkte. Pri produktih spreminja cene, dodaja slike in opise, objavlja v akcije in jih izpostavlja na prvi strani.

Uredniki trgovine si lahko ogledajo statistiko (poleg Google Analytics), kjer so vidni največ kupljeni artikli, iskalne fraze, aktualni člani, ki so se prijavil na newsletter, statistike dodajanja v košarico, itd.

Kupcu so na voljo izpis produktov po kategorijah, podkategorijah (tudi pod-pod-kategorija), po znamkah ali preko iskalnika. Rubrika Akcija omogoča vpogled v seznam proizvodov s popusti.

* Agora je prilagodljiva (vaš logotip, barve, ozadja, kategorije...). Struktura trgovine ostane standardna. Za referenco: tudi rokos.si teče na spletnem sistemu Agore.

Šifra: agora
od 890,60
Cena brez DDV: 730,00   •   DDV: 160,60

Sorodni izdelkiS piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu