Košarica0 €
Košarica je še prazna. 0 €
Odpri košarico Zaključi nakup
Navigacija
V akciji

Reference

CSD Ruše

Izdelava spletnih strani za Center za socialno delo Ruše, ki je javni socialno varstveni zavod, katerega je ustanovila Vlada Republike Slovenije za območje upravne enote Ruše, ki obsega občine Ruše, Selnica ob Dravi in Lovrenc na Pohorju.

http://www.csd-ruse.si
Dekorativna senčila

Izdelava spletnega mesta dekorativnih senčil. Notranja lepota bivanja.

http://www.sencila-dekorativna.si
SOLELUX

Spletno mesto podjetja Solelux d.o.o., ki se na hrvaškem ukvarja s prodajo senčil.

http://www.solelux.hr
INTERLUX

Spletna vizitka podjetja Interlux d.o.o.

http://www.interlux.si/
Ročno izdelani izdelki iz lesa

Spletna trgovina s prodajo unikatov. Mize in klopi iz masivnega lesa, ki so izdelki domače obrti in kuhinjske deske, ter drugi izdelki iz lesa.

http://www.beigot.si/
Zdravje vsem

Terapija TPM je učinkovita terapija proti uhajanju urina in za krepitev oslabljenih mišic medeničnega dna.

Izdelava spletnega mesta za podjetje Esculapolis, d.o.o.

http://www.zdravjevsem.si/
Zafred, družba za revizijske, računovodske in tehniške storitve

Družba izvaja notranje revidiranje poslovanja pri uporabnikih državnega in občinskih proračunov ter svetuje pri izvajanju računovodskih funkcij z namenom, da na ovrednotenih tveganjih predstojniki pridobijo pravočasne, verodostojne in zanesljive informacije o javnofinančnih tokovih in stanjih za katere so odgovorni, družba pa postane njihov zanesljiv in zaupen sogovornik.

http://www.zafred.si/
Neplodnost.net

Neplodnost je vse pogostejša težava sodobnega sveta in tudi v Sloveniji že vsak šesti par poišče zdravniško pomoč zaradi neuspešnih poskusov zanositve. Visoka številka marsikoga preseneti, saj problem neplodnosti v družbi ni preprosto prepoznaven. Večina prizadetih parov namreč o tem težkem bremenu nerada govori.

http://www.neplodnost.net/
Ukroti svoj um

Spletno mesto avtorja Beigot Rok-a, knjige Ukroti svoj um po programersko, kjer so objavljeni članki na temo duhovne rasti, finančne svobode, prehrane in zanimivih knjig.
"Predvsem zase že kar nekaj časa razmišljam o idejah, ki bi mi pomagale v življenju. Veliko razmišljam. Zakaj potem ne bi idej kar zapisal, uredil in jih delil? To je rezultat. Ideje analizirajte in sprejmite, če menite, da vam bodo izboljšale življenje." -Rok

https://www.ukrotium.si
Urbani Forum - Koper

Spletno mesto s podporo registracije in pošiljanja vabil za dogodek, ki je bil 9. novembra 2016 v Pretorski palači v Kopru. Inovativni projekti za urbani razvoj Slovenije.

http://www.urbani-forum.org/koper/
Ljubljana Forum 2016 - Green Cities

Izdelava spletne strani 6. Ljubljana Forum, ki se bo 6. in 7. oktobra 2016 odvijal na Ljubljanskem gradu. Udeleženci se lahko registrirajo preko spletne aplikacije.

http://www.ljubljanaforum.org/2016
Toffifee

Programiranje nagradne igre s sistemom prijavnic. Vabljeni k sodelovanju v igri Planet Toffifee! Rešite igrico, pripišite svoje podatke in si priklikajte možnost sodelovanja v nagradnem žrebanju.

http://www.toffifee.si
Tame your mind the programmer way

Angleško spletno mesto s članki na temo osebnostnega razvoja, prehrane in idej za uspešno, aktivno ter polno življenje.

http://www.rokbeigot.com/
nimm2 Nagradna igra

Odgovori na nagradno vprašanje, vnesi zahtevane podatke in sodeluj v nagradnem žrebu za pinjato. In potem prevezo čez oči, palico v roke in mah mah!

http://www.nimm2nagradnaigra.si/
Coloro spletna trgovina

Postavitev spletne trgovine s prodajo barv, lakov, orodja, sprejev in toplotnoizolativnih fasadnih sistemov.

http://www.coloro.si/
JHP projektne rešitve

JHP projektne rešitve d.o.o. predstavlja integracijo področij prava, ekonomije in informatike, ki so pomembna za uspešno svetovanje v investicijskih in drugih projektih.

http://www.jhp.si/
Kovaštvo in oblikovanje kovin

Atraktivno spletno mesto za klasično ali moderno oblikovane kovane ograje, kovana vrata in drugi kovinski izdelki. 

http://www.kovana.si/
Odvetniška družba Klešnik&Logar

V Odvetniški družbi Klešnik&Logar deluje pravni strokovnjaki, ki s svojim znanjem in izkušnjami nudijo kakovostne storitve pravnega svetovanja in odvetniškega zastopanja. Pri opravljanju storitev jih odlikujejo strokovnost in individualni pristop. Oblikovanje: Katja

http://www.klesnik-logar.si/
Pametna participacija za pametna mesta

Postavitev spletnega mesta, pošiljanje vabil in postavitev informacijskega sistema za vodenje prijavnic. Oblikovanje: Plava

http://www.goforesight.eu/smart/tus/
Unikatnica Misaja

Nova spletna trgovina s prodajo bidermajer šopkov iz krep papirja. Preko 70 različnih velikosti, barv in šopkov. 

http://www.unikatnicamisaja.si/
Kommunio

Izdelava spletnega mesta za Kommunio d.o.o., ki je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1993 zaradi zavedanja, da bo v prihodnosti prevladala potreba po čim bolj ekonomični uporabi naravnih virov. 

http://www.kommunio.si/
Ljubljana Forum 2015

Postavitev spletnega mesta za Ljubljana Forum 2015, ki se bo letos oktobra odvijal na Ljubljanskem gradu. Preko sistema prijavnic Newevent se lahko udeleženci in govorniki samostojno prijavljajo na dogodek. Oblikovanje: Plava

http://www.ljubljanaforum.org/2015/
Werther's Original

Za sladke izdelke Werther's Original smo razvili igrico Sestavljanka. S pravilno rešeno sestavljanko lahko sodelujete v nagradnem žrebanju za lepe nagrade. Oblikovanje: Katja

http://www.werthers-original.si/
Arabco Projects Slovenija

Arabco Projects vam bo odprl nov pogled na poslovanje z Bližnjim vzhodom, bolj natančno z državami GCC (Združeni arabski emirati, Katar, Kuvajt, Saudska Arabija, Oman in Bahrain) in državami MENA (Middle East Nort Africa).

Za podjetje smo razvili spletno mesto z možnostjo objavljanja in prijave na dogodke ter izobraževanja. 

http://www.arabcoprojects.si/
Foresight Europe Network

Postavitev spletnega mesta za Foresight Europe Network (FEN):
Foresight Europe Network is the joint initiative of the European Millennium Project Nodes Initiative (EuMPI) & the European Regional Foresight College (ERFC) with the aim to promote foresight activities in Europe.

http://www.feneu.org/
Naravna kozmetika Meze

Izdelava spletne trgovine Meze, kjer prodajajo naravno kozmetiko, zeliščne čaje, unikatne sveče in anti-age serume. Spletna trgovina je pripravljena tudi za mobilne naprave in tablice. Spletna administracija omogoča popolni nadzor nad trgovino, urejanje proizvodov akcij in upravljanja z naročili.

http://www.kozmetikameze.si/
Toffifee - Nagradna igra

Programiranje in izdelava spletnega mesta za blagovno znamko Toffifee. V okviru nagradne igre smo razvili igrico spomin - odkrivanje parov. Igrica meri število odkritih parov, čas in število poizkusov. Vsak ki se prebije do konca, ima možnost vpisa v nagradno igro in tako sodeluje za privlačne nagrade. Kaj še čakaš? :)

http://www.toffifee.si/
Kamnoseštvo Grum

Oblikovanje in izdelava celostne podobe, logotipa in spletnega mesta za Kamnoseštvo Matjaž Grum, kjer se ukvarjajo z oblikovanjem kamna, izdelavo kamnitih stopnic, tlakov in nagrobnih spomenikov.

http://www.kamnosestvo-grum.si/
Urbani Forum

Ministrstvo za okolje in prostor, v sodelovanju z Združenjem mestnih občin Slovenije (ZMOS) in GFS Inštitutom, organizira prvi slovenski Urbani forum z naslovom »Pametna mesta za trajnostni razvoj Slovenije in zeleno rast«.

Uspešno smo postavili spletno mesto in skrbeli za programsko rešitev, ki omogoča registracijo udeležencev.

http://www.goforesight.eu/urbani-forum/mesta/
Reinforcement of e-Governance in the Danube Region

Postavitev spletnega mesta za konferenco Reinforcement of e-Governance in the Danube Region, ki bo februarja 2015 potekala v Ljubljani. Za dogodek smo uredili podporo z informacijskim sistemom za upravljanje prijavnic in pošiljanje masovnih elektronskih sporočil udeležencem konference.

http://www.goforesight.eu/egovernance/eusdr/
ELOTUS

Izdelava spletnega mesta za podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo  izdelkov za uporabo v gostinskih in hotelskih objektih.  S skrbno izbiro materialov in izdelkov direktno pri preverjenih proizvajalcih, lahko strankam zagotovjo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Stran je večjezična z možnostjo samostojnega vnašanja in urejanja celotnega spletnega mesta.

http://www.elotus.si
MOJ event

Razvoj spletne aplikacije za podporo Team Building-a. Skupine so se potepale po Piranu in preko tablic ali telefonov reševale kviz, odgovarjale na vprašanja in nalagale fotografije. Organizatorji dogodka so imeli popolni vpogled v dogajanje: kje se posamezne skupine nahajajo, koliko nalog so rešili, pregled naloženih fotografij in datotek... Dogodek je odlično uspel.

http://www.moj-event.si/
Ljubljana Forum 2014

Postavitev in upravljanje spletnega mesta za dogodek Ljubljana Forum 2014, ki ga organizirata Mestna občina Ljubljana in GFS Inštitut GoForeSight z naslovom Mesta prihodnosti. Dogodek se je odvijal na Ljubljanskem gradu v septembru. V ta namen so na dogodek vabljeni visoki predstavniki mest in vlad, politični odločevalci, akademiki ter vplivni voditelji s področja industrije in tehnologije. Oblikovanje: Plava.

http://www.ljubljanaforum.org/
Senčila Blink Blink

Pester izbor senčil, profesionalna montaža in servis žaluzij. V ponudbi tende, pergole, senčniki, rolete, komarniki in druga zunanja in notranja senčila vrhunskih proizvajalcev. Spletno mesto smo s pomočjo priznane oblikovalke Plava razvili tudi za tablice, terminale in telefone. Končni produkt je oblikovno in tehnično dovršena internetna predstavitev.

http://www.blinkblink.si/
Kmetijska zadruga Ruše

Razvoj in postavitev povsem novega spletnega mesta za kmetijsko zadrugo Ruše. Oblikovanje vektorskega logotipa. Spletna stran obsega trgovino Zadružnik, zadrugo in mesnici v Limbušu ter Rušah. Preverite aktualnosti. Osnovna dejavnost zadruge je s pomočjo trgovine Zadružnik oskrbovati proizvajalce s kmetijskim repro materialom, ter odkup kmetijskih proizvodov lokalnih pridelovalcev. 

http://www.kz-ruse.si
elektronsko JAVNO NAROČANJE

Izdelava spletnega mesta za spletno aplikacijo eJN, ki omogoča enostavnejšo izvedbo postopkov javnih naročil, zagotavlja prilagojene vsebine glede na predmet naročanja ter generiranje vseh potrebnih dokumentov za uspešno in učinkovito izvedbo postopkov javnega naročanja.

http://www.ejn.si/
Prenosniki Toshiba

Prenova lastne spletne trgovine s prodajo prenosnih računalnikov Toshiba, DELL, Asus in ostale računalniške opreme. Svetujemo pri nakupu prenosnika.

http://www.spec.si
Senčila Premrl

Za podjetje Senčila Premrl smo izdelali lično spletno mesto s poudarkom na prodaji senčil in aktualne ponudbe. Spletna stran je interaktivna in vsebuje kataloge in dinamičen zemljevid.

http://www.sencila-premrl.si/
Picerija Zlati Škorpijon

Izdelava spletnega mesta za picerijo Škorpijon v kotlini pod Rolgo, na severni strani Pohorja. Tukaj pečejo malo drugačne pice. Ne tipično italijanske, ampak po receptih kuharice Vanje, zato jim rečejo tudi kar "pohorske pice". Pice so okusne. Preverite!

http://www.zlati-skorpijon.si
Maja Štamol

Izdelava spletnega mesta za priznano in uveljavljeno slovensko oblikovalko Majo Štamol Droljc, ki ustvarja v svojem Ateljeju za oblikovanje oblačil v Žalcu. Njen slog je eleganten minimalizem, njene kreacije pa vedno med opaženimi. Design: Katja

http://www.majastamol.com/
Mizarstvo Martić

Mizarstvo Martić z 20-letno tradicijo, ki za vas izdeluje okna, vhodna in notranja vrata. So edini proizvajalec stavbnega pohištva v Sloveniji, kjer je okno izdelano tako, da je podboj in krilo poravnano na zunanji in notranji strani s skritim okovjem.

http://www.mizarstvo-martic.com
Zavarovanec

Modra rešitev d.o.o. je mlado podjetje z mladimi ljudmi, a z večletnimi izkušnjami na področju zavarovalništva. Ponujajo ugodna zavarovanja. Odnos temelji na zaupanju, poštenju in modrih odločitvah. S strokovnim in iskrenim pogovorom pri sklepanju zavarovanj premagajo prav vsako oviro.

http://www.zavarovanec.si
Vileda Professional

Izdelava spletnega mesta za blagovno znamko Vileda Professional. Vileda profesionalni pripomočki za čiščenje: krpe, gobice, brisalci tal, mop prevleke, vozički za čiščenje, rokavice, filci za strojno čiščenje tal, orodja za čiščenje stekel, ščetke, metle...

http://www.vileda-professional.si/
Dental Labor

Spletno mesto za samoplačniško zobno ambulanto. Z zdravim načinom življenja, pravilno ustno higieno in z rednimi kontrolami pri zobozdravniku lahko ohranite zobe in obzobna tkiva zdrava dolgo v pozno starost. Prednos ordinace je  zobotehnični laboratorij, ki se nahaja pod isto streho.

http://www.dental-labor.si/
Z-LINE

Razvoj spletnega mesta Z-line, ki predstavlja razvojno modeliranje vseh vrst unikatnega avtomobilskega, pohištvenega, ladijskega ter letalskega interierja. Z-line storitve Vam nudijo popolnoma individualni sistemski pristop podkrepljen z več 10 letnimi izkušnjami na področju razvoja avtomobilskega interierja, kjer na videz nemogoče želje postanejo resničnost. Oblikovanje: Katja

Inkontinenca | Zdravje vsem

Spletno mesto o inkontinenci, center zdravja, diagnostike, vzpostavitve ravnovesja, celostnega spremljanja starostno pogojenih zdravstvenih težav in managerskih bolezni, psihosomatskih odklonov organizma kot posledica napetega življenja in stresa. Oblikovanje: Plava.

http://www.zdravjevsem.si/
The Events

V podjetju poskrbijo za primerno vzdušje, vabila, dekoracije, pogostitve, do same realizacije dogodka in zahvalnega pisma. Osebna nota se čuti povsod, najbolj pa v podrobnostih, ki vsak dogodek naredijo še bolj poseben tako, da se gostje počutijo dobrodošle in željene.

http://www.the-events.si
Responsa

Nudijo strokovno pomoč pri pripravi vseh vrst pogodb in drugih aktov. Svetujejo pri reševanju konkretnih primerov. Na spletnemu mestu boste našli vzorce pogodb, cenik storitev, informacije v zvezi s prodajo, nakupom ali najemom nepremičnin, informacije v zvezi z dedovanjem.

http://www.responsa.si
Gradnje inženiring JTB

Spletno mesto JTB gradbeništvo je namenjeno predstavitvi podjetja, ki se ukvarja z načrtovanjem, pripravi in izvedbi investicij, gradnji različnih vrst, energetskih, industrijskih, proizvodnih, trgovskih ali poslovnih in stanovanjskih objektov. Lahko kot vodja projekta, imenovan s strani investitorjev, vodja gradbišča ali nadzornik gradnje objekta.

http://www.jtb-gradbenistvo.si/
SVET strojev

Spletno mesto za podjetje SVET strojev, ki se ukvarja s celovitimi rešitvami na področju komunalne dejavnosti. Nudijo najsodobnejše stroje, opremo in tehnologijo. V ponudbi najdete vse od snežnega pluga, snežne freze, posipalnikov, opreme za zelene površine, ter vse tja do večnamenskih strojev in pometačev raznovrstnih zmogljivosti. Za vse omenjene segmente tudi zagotavljamo obrabne in rezervne dele, kakor seveda tudi servis.

http://www.svet-strojev.com
TrendShoppy

Nova spletna trgovina s prodajo ženskih, moških in otroških oblačil ter dodatkov z akcijskimi cenami. Sodobna spletna trgovina z ogromno priboljškov.

Prostovoljno

Iščeš pomoč pri popravilu hiše, čiščenju poplavljene kleti, pomoč pri odmetavanju snega ali košnje trave? Ali imaš čas in željo pomagati sokrajanu in posameznikom, ki potrebujejo tvojo pomoč? Od danes naprej je to še lažje... V tem trenutku nekdo potrebuje ravno tvojo pomoč. Pomagajmo si.

http://www.prostovoljno.si
Jedilno zlato

Glamurozno in edinstveno 22 Karatno GoldGourmet jedilno zlato in srebro za fine slaščice in dekoracije pijač. Ekskluzivna prefinjenost, ki bo navdušila Vaše goste!

Ekocentral

Strokovnjaki podjetja Ekocentral, kjer izdelujejo štedilnike in kamine, so v duhu nostalgije po naravni toplini nekdanjih babičinih kuhinj uspeli narediti izdelek, ki v sebi združuje vse značilnosti tistega, kar ste pogrešali: domačnost, udobnost, ekonomičnost, modernost in prijetnost.

http://www.ekocentral.si/
Pivo Primator

Pivo Primator prihaja iz Češke republike, kjer so meščani mesta Náchod imeli pravico do varjenja piva že v srednjem veku. Leta 1871 so po odloku mestnih oblasti morali prenehati variti pivo doma, saj so se odločili ustanoviti lokalno pivovarno. Za novo pivo v Sloveniji smo izdelali zanimivo in odštekano spletno predstavitev. Upravljalec lahko samostojno dodaja nove vrste piv in ureja vsebine.

http://www.primator.si/
Masima d.o.o.

Masima IGD d.o.o. je mlado, pred nedavnim nastalo gradbeno podjetje, katerega glavne dejavnosti so izvedba gradbenih in obrtniških del, ter gradnja stavb in inženirskih objektov. Izdelali smo spletno stran, ki jo upravljalec lahko po želji in samostojno dopolnjuje z vsebinami, ker temelji na našem naprednem CMS sistemu za upravljanje vsebin na spletiščih.

http://www.masima.si/
Pikado d.o.o.

Pikado je podjetje, ki za investitorja, naročnika opravi vrsto storitev, ki so potrebne za nemoteno izpeljavo nepremičninske investicije ali projekta. Njihovi sodelavci so specializirani posebej za upravne postopke, pripravo potrebne študije ali pa tudi poslovni načrt, nudijo pomoč pri vlogah za evropska in državna  sredstva, vodijo inženiring gradbenih in instalacijskih del, nadzor gradnje ter tako sledijo projektu investitorja od začetka, predpriprav do končne izvedbe.

http://www.pikado.si/
Prodaja čistilnih pripomočkov

Izdelali smo novo spletno mesto za podjetje Hiko Trade d.o.o. Nastala je napredna spletna trgovina s prodajo profesionalnih čistilnih pripomočkov, krp, rokavic, predpražnikov in košev za odpadke Vileda Professional.

Ultra d.o.o.

Izdelava spletnega mesta za podjetje Ultra d.o.o., ki se primarno ukvarja z računovodskimi storitvami. Spletno stran smo zasnovali s čistimi, profesionalnimi linijami. Spletno mesto je razširljivo in ima možnost samodejnega urejanja preko administracije.

http://www.ultra-mb.si/
Pabide, davčno in poslovno svetovanje, d.o.o.

Pabide d.o.o. je podjetje, ki povezuje strokovna znanja na davčnem in revizijskem področju. Oglejte si novo spletno mesto podjetja, z zanimivimi animacijami, zemljevidi in drugimi priboljški.

http://www.pabide.si/
Občina Mirna

Uspešno smo izpeljali in izdelali spletno mesto za novoustanovljeno občino Mirna. Spletno mesto je obširno in pokriva vse od turizma, gospodarstva, naselij, društev in infrastrukture. Občani Mirne lahko z novo spletno pridobitvijo samostojno pripomorejo k nadaljnjemu razvoju spletnega mesta, saj lahko objavljajo novice, dogodke, male oglase tipa prodam-kupim in dopolnjujejo vsebine na portalu.

http://www.mirna.si/
Zmenkarije malo drugače

Trenutno portal zmenkarij HeyHey.org ne obratuje.

Športna trgovina

Športna trgovina Športajse.si je namenjena vsem ljubiteljem športa kot tudi profesionalnim športnikom. V spletni trgovini ponujamo različne športne artikle za različne zvrsti športa.

http://www.sportajse.si/
Vinska klet Prus

Domačija Prus s Krmačine pri Metliki izžareva vedrino prijetnega življenjskega utripa. Tri generacije pod eno streho simbolizirajo vinogradniško tradicijo družine. Čeprav pokojni stari oče ni imel toliko vinograda, kot ga imajo danes, je bil vseeno član sosedske zidanice Drašiči.

http://www.vinaprus.si/
Ambulanta Selnica ob Dravi

Spletna stran Ambulante splošne medicine je v prvi vrsti namenjena prebivalcem Občine Selnice ob Dravi, ki se razteza na 64 km2 in šteje 4890 prebivalcev.

http://www.ambulanta-selnica.si/
Novogradnje Ćulum

Novogradnje Ćulum na zanimivih lokacijah za ugodno ceno. Za naročnika smo izvedli obširno oglaševalsko kampanjo za prodajo novogradenj. Predvsem aktualna je novogradnja v Lovrencu na Pohorju, kjer se prodajajo stanovanja v velikosti od 45 m² do 70 m².

http://www.novogradnje-culum.si/
Potapljaška oprema

Potapljajse je spletna trgovina s prodajo potapljaške opreme za amaterje in profesionalce. Prodajajo vse od potapljaških oblek, plavutk, potapljaških pušk, dihalk, itd.

http://www.potapljajse.si/
Hiko Trade d.o.o.

Distributer blagovnih znamk Vileda Professional in DR.SCHNELL. Oprema in pripomočki za profesionalno čiščenje. Družba se ukvarja s trgovino na debelo. Predmet poslovanja je prodaja blaga za široko potrošnjo v gospodinjstvu s poudarkom na čiščenju in higieni. V okviru svoje trgovinske dejavnosti vodimo tri sklope programov: VILEDA, VILEDA Professional in HIKO z več zastopstvi.

http://www.hiko-trade.si/
Interlux d.o.o.

Podjetje Interlux d.o.o. je v zadnjih letih postalo najmočnejše na področju veleprodaje materialov za senčila. Zato so njihovo spletno stran namenili predvsem tistim, ki si želijo sodelovanja le z najboljšimi iz sveta senčil, tako na kakovostnem kot tudi oblikovalskem nivoju.

http://www.interlux.si/
Dekorativna senčila

Spletna stran vsebuje več 1000 izdelkov iz programa rolojev, rimskih, panelnih in lamelnih zaves. Poglejte si galerijo in Dekorativna senčila - Katalog izdelkov. Spletno mesto je pripravljeno tudi v angleškem in hrvaškem jeziku.

http://www.sencila-dekorativna.si/
Solelux

Zaradi pomanjkanja kvalitetnih materialov in pa predvsem zaradi hitrih dobav je bilo hrvaškim strankam v letu 2002 ustanovljeno hčerinsko podjetje Solelux d.o.o. v Zagrebu. Podjetje se ukvarja s prodajo dekorativnih senčil, rolojev, žaluzij in drugih senčil.

http://www.solelux.hr
Arthur - Vse za dom in gradnjo

"Z gradbeništvom smo odraščali in se z njim ukvarjamo tudi danes. Že očetje so nam privzgojili posluh in ljubezen do tovrstnega dela. S trdim delom smo postali mojstri svoje obrti. Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo Vaše sanje!" je moto podjetja Arthur.

http://www.arthur.si
Župnija Selnica ob Dravi

Spletna stran Župnije Selnica ob Dravi služi predvsem informacijam občanom. Na spletno mesto se redno dodajajo oznanila, članki in druga pomembna gradiva.

http://www.zupnija-selnica.si
Pro-Svitek d.o.o.

V podjetju Pro-Svitek d.o.o. se ukvarjajo z izdelavo fasad, ki zaščitijo objekt pred atmosferskimi vplivi in spremenijo zunanji izgled zgradbe. Hkrati nudijo slikopleskarska dela, ki obsegajo barvanje ograj, oken, vrat, sten, stropov in urejanje notranjih interierjev z različnimi barvami.

Potovalka

Spletna storitev omogoča na enem mestu vpogled v aktualno turistično ponudbo. Ponudbe so zbrane od več turističnih agencij in posameznikov. Na enem mestu lahko tudi rezevirate hotelsko sobo, hostel, kupite vstopnico za predstavo ali prireditev, najamete jadrnico ali gliser, ali pa zaidete za nekaj dni v zdravilišče.

http://www.potovalka.si/


S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu