Oblikovanje

Oblikovanje logotipa

Začnemo z razvojem ideje, skicami in končamo z izdelkom v vektorski obliki, ki bo ponosno zastopal vaše podjetje.

Vmes pripravimo barvne variacije in poskrbimo za moderno oblikovan izdelek.

Pred samo izdelavo potrebujemo osnovne informacije:

Oblikovanje letakov in katalogov

V grafičnih programih oblikujemo in pripravljamo vse vrste letakov, brošur, katalog in plakatov. Končni izdelek je spletna knjiga, PDF, Word ali natisnjen izdelek. Poskrbimo za celotno grafično podobo, nakup fotograij in na željo stranke tudi za končni tisk.

Oblikovanje vizitk

Oblikovanje eno ali dvostranskih vizitk za podjetja in posameznike. Vizitke oblikujemo, pošljemo predogled, uredimo popravke in na koncu pripravimo dokumente primerne za tiskarne (s porezavami - bleed).

Od vas potrebujemo:

Po dogovoru uredimo tudi tiskanje. Paket vizitk boste prejeli po navadni pošti. Pri tem nas bo zanimalo število vizitk, debelina papirja in morebitno plastificiranje.

Zaupajo nam

Koristite

Subvencija za spletno stran (do 60 %)

Vpisani smo v katalog spletnih strokovnjakov, ki ga vodi Digitalno inovacijsko stičišče v Sloveniji (DIH Slovenija). Koristite razpis za digitalni marketing, izdelavo spletnega mesta ali spletne trgovine in prejmite do 60 % povračila stroškov izdelave.
* pogoje preverite na strani sklada: VAV-8 - Vavčer za digitalni marketing

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu