Košarica0 €
Košarica je še prazna. 0 €
Odpri košarico Zaključi nakup
Navigacija
V akciji

O nas

Zgodba se je začela desetletje nazaj na tekmovanju za najpodjetniško idejo, kjer sva Dejan in Rok, takrat še študenta Fakultete za računalništvo in informatiko, predstavila Potovalko, ki omogoča turistično ponudbo na enem mestu.

Potovalka se je na spletu prijela že od samega začetka. O njej so pisali časopisi in revije (Finance, Žurnal 24, Cosmopolitan, Spekter..).. Mesečno jo na vrhuncu obišče več 10-tisoč obiskovalcev in s tem več 100-tisoč letno. Od takrat dalje razvijamo napredne spletne rešitve še na drugih področjih.

Čeprav kilometrom napisane programske kode in zajeten kup razvitih idej, nam je manjkal oblikovalec, ki bi končnim uporabnikom na interaktiven način predstavil rešitev. Zato se je k ekipi pridružil še Timi Kokol s posebno žilico za design oziroma oblikovanje.

Kot zanimivost: ime podjetja Rokos je nastal iz imena Rok Beigot in Dejan Kos.

Uresničite ideje z našimi izkušnjami na področju spletnih rešitev.

Kontakt »

Vizija

Podjetjem ponuditi celotno paleto spletnih informacijskih storitev, programiranja, kakovostnih računalniških produktov in internetno podporo na enem mestu.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu