Izdelava spletnih
strani po meri

Napredna izdelava spletnih strani po meri, unikatno oblikovanje in programiranje po meri.

več
1.
logotip
Logotip

Logotip je vaš prepozni znak podjetja. Če ga še nimate, je prvi korak izbira barv, fontov, skiciranje logotipa in končni izdelek logotip, ki predstavlja vaše podjetje.

2.
Načrtovanje
Načrtovanje

Po vaših željah pripravimo načrt in skice novega spletnega mesta ali spletne trgovine. Upoštevamo principe dobre uporabniške izkušnje za pregledno in vizualno privlačno spletno mesto.

3.
Oblikovanje
Oblikovanje

Vse spletne strani narišemo najprej v orodju Photoshop ali Ilustrator. S tem se lahko z vami dogovorimo glede postavitve elementov, barv, izbranih fontov in predvsem vizualnih gradnikov spletnega mesta ali trgovine.

4.
Razvoj
Razvoj

Vizualne predloge pretvorimo v programske rešitve in pripravimo spletne datoteke, uredimo sistem za samostojno vnašanje vsebin ter rešitev testiramo.

5.
Predaja in objava
Predaja in objava

Spletno mesto objavimo na spletni domeni, vključimo statistike, naročnika poučimo kako se vnaša vsebina in s tem zaključimo projekt. Spletno mesto spremljamo in ga po potrebi izboljšujemo.

Namizni računalniki, prenosniki, tablice in pametni mobilni telefoni

BREZHIBNO
DELOVANJE NA
VSEH NAPRAVAH

Zagotavljamo vam brezhibno delovanje vaše spletne strani na vseh mobilnih napravah za najboljšo uporabniško izkušnjo ne glede na uporabnika.

Kvalitete ki nas ločujejo od konkurence

Prednosti naših spletnih strani

1.
Oblikovanje

Naročnik lahko pri nas izbere cenejše in hitrejše tipsko oblikovanje ali unikatno oblikovanje po željah naročnika (od skic do končnega izdelka).

2.
Možnost večjezičnosti

Uredimo jezikovne variacije, kjer sami vnesete prevode preko administracije. Za lažji vnos gradiv (np. fotografije) vnesete samo enkrat. Spletna platforma samodejno generira podstrani za posamezno državo ali regije.

3.
Prilogajoeno za tablice in telefone

Vsa spletna mesta in spletne rešitve razvijamo na odzivni tehniki, ki omogoča da se spletna mesta prilagajajo napravam (telefoni, tablice, računalniki). S tem se zmanjšajo stroški in enkraten vnos vsebine.

4.
Spletna platforma Agora

Naša spletna platforma Agora ima za vas v naprej pripravljen paket razširitev oz. modulov (od spletne trgovine, newsletter sistemov, intranetov, portalov, nagradnih iger do spletnega naročanja pri zdravniku). Če razširitve še ni, smo na voljo za programiranje po meri.

5.
Več nivojev pravic uporabnikov

Spletna mesta imajo do 10 različnih tipov uporabnikov (med drugimi: neprijavljen gost, uporabnik, vip uporabnik, urejevalec, moderator, super moderator, admin). Naročnik ima s tem možnost dodeljevanja pravic uporabnikom.

6.
Samostojno urejanje

Spletno mesto in trgovino samostojno urejate preko administracije: dodajate novice, uporabnike, proizvode, kategorije, blagovne znamke, fotografije, kataloge, video izrezke in priponke.

Izjave strank

Star Star Star Star Star

Podjetje Rokos mi je omogočilo realizacijo mnogih spletnih projektov v preteklih letih. Zelo zanesljiva, sposobna in prilagodljiva ekipa, ki se nikoli ne umakne pred novimi izzivi, ampak vedno izobražuje in izpopolnjuje.

Imajo moje spoštovanje in zaupanje!

Andrea
PLAVA
Star Star Star Star Star

S podjetjem Rokos sodelujem pri izdelavi spletne strani ter ostalih programskih rešitvah, ki jih mlado start up podjetje potrebuje. Lahko trdim, da je kvaliteta storitev izredno profesionalna in na visoki ravni. Komunikacija in odzivnost sta bili vedno izredno hitri in učinkoviti.

Rok G.
Esculapolis d.o.o.
Star Star Star Star Star

Rok Beigot je eden redkih internetnih strokovnjakov, ki je odziven v nekaj minutah ali največ urah, ki vedno najde rešitev za izzive, ki jih imamo s spletnimi stranmi, ne komplicira in je v komunikaciji prijeten, odprt in dobre volje. Z njim je lepo sodelovati.

Kristina M.
L&L
Star Star Star Star Star

S storitvami omenjenega podjetja smo zelo, zelo zadovoljni, saj so ažurni, prijazni, hitro odpravijo težave in najdejo rešitve ter so tudi cenovno zelo dostopni! Želimo si, da bi še naprej tako lepo sodelovali!

Lidija B.
Hiko Trade
Star Star Star Star Star

Na podlagi preteklih izkušenj s podjetjem Rokos sem zelo zadovoljen. Sodelovali smo že pri dosti različnih projektih in zmeraj je vse bilo brez problemov. Vsekakor bi priporočal vsem, da sodelujejo s podjetjem Rokos. Definitivno so eni izmed najboljših na svojem področju.

R.U.
Kristales
Star Star Star Star Star

S storitvami, ki jih ponuja podjetje sem zelo zadovoljen. Sodelujemo že nekaj časa in me nikoli niso razočarali. So ažurni, zanesljivi, vedno dosegljivi, ko nastane kakšen problem hitro najdejo rešitev.

Aljoša V.
Modra Rešitev

Pripravljeni smo na sodelovanje

Povpraševanje
E-novicePolitika zasebnostiPogoji uporabeImprint


S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu