Izdelava spletnih
strani Maribor

Prednost naročnikom iz Maribora in okolice je predvsem v krajših relacijah, posledično manj stroškov, škodljivih emisij, možnost več srečanj in manj telefonskih klicev.

več

Izpostavljen projekt

Svet Strojev

Podjetje SVET strojev se ukvarja s celovitimi rešitvami na področju komunalne dejavnosti. Nudimo najsodobnejše stroje, opremo in tehnologijo, ki kar najmanj posega v naravno okolje, ter minimira učinke na eko sistem.

Poglej

Namizni računalniki, prenosniki, tablice in pametni mobilni telefoni

BREZHIBNO
DELOVANJE NA
VSEH NAPRAVAH

Zagotavljamo vam brezhibno delovanje vaše spletne strani na vseh mobilnih napravah za najboljšo uporabniško izkušnjo ne glede na uporabnika.

Kvalitete ki nas ločujejo od konkurence

Prednosti naših spletnih strani

1.
Oblikovanje

Naročnik lahko pri nas izbere cenejše in hitrejše tipsko oblikovanje ali unikatno oblikovanje po željah naročnika (od skic do končnega izdelka).

2.
Možnost večjezičnosti

Uredimo jezikovne variacije, kjer sami vnesete prevode preko administracije. Za lažji vnos gradiv (np. fotografije) vnesete samo enkrat. Spletna platforma samodejno generira podstrani za posamezno državo ali regije.

3.
Prilogajoeno za tablice in telefone

Vsa spletna mesta in spletne rešitve razvijamo na odzivni tehniki, ki omogoča da se spletna mesta prilagajajo napravam (telefoni, tablice, računalniki). S tem se zmanjšajo stroški in enkraten vnos vsebine.

4.
Spletna platforma Agora

Naša spletna platforma Agora ima za vas v naprej pripravljen paket razširitev oz. modulov (od spletne trgovine, newsletter sistemov, intranetov, portalov, nagradnih iger do spletnega naročanja pri zdravniku). Če razširitve še ni, smo na voljo za programiranje po meri.

5.
Več nivojev pravic uporabnikov

Spletna mesta imajo do 10 različnih tipov uporabnikov (med drugimi: neprijavljen gost, uporabnik, vip uporabnik, urejevalec, moderator, super moderator, admin). Naročnik ima s tem možnost dodeljevanja pravic uporabnikom.

6.
Samostojno urejanje

Spletno mesto in trgovino samostojno urejate preko administracije: dodajate novice, uporabnike, proizvode, kategorije, blagovne znamke, fotografije, kataloge, video izrezke in priponke.

Koristite

Subvencija za spletno stran (do 60 %)

Vpisani smo v katalog spletnih strokovnjakov, ki ga vodi Digitalno inovacijsko stičišče v Sloveniji (DIH Slovenija). Koristite razpis za digitalni marketing, izdelavo spletnega mesta ali spletne trgovine in prejmite do 60 % povračila stroškov izdelave.
* pogoje preverite na strani sklada: VAV-8 - Vavčer za digitalni marketing

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu