Izdelava spletnih
strani in trgovin

Z večletnimi izkušnjami in sledenju najnovejšim smernicam pri razvoju spletnih rešitev lahko z gotovostjo trdimo, da izdelujemo sodobne spletne strani, ki so namenjene širokemu krogu uporabnikov na različnih napravah in tehnologijah.

več
1.
logotip
Logotip

Logotip je vaš prepozni znak podjetja. Če ga še nimate, je prvi korak izbira barv, fontov, skiciranje logotipa in končni izdelek logotip, ki predstavlja vaše podjetje.

2.
Načrtovanje
Načrtovanje

Po vaših željah pripravimo načrt in skice novega spletnega mesta ali spletne trgovine. Upoštevamo principe dobre uporabniške izkušnje za pregledno in vizualno privlačno spletno mesto.

3.
Oblikovanje
Oblikovanje

Vse spletne strani narišemo najprej v orodju Photoshop ali Ilustrator. S tem se lahko z vami dogovorimo glede postavitve elementov, barv, izbranih fontov in predvsem vizualnih gradnikov spletnega mesta ali trgovine.

4.
Razvoj
Razvoj

Vizualne predloge pretvorimo v programske rešitve in pripravimo spletne datoteke, uredimo sistem za samostojno vnašanje vsebin ter rešitev testiramo.

5.
Predaja in objava
Predaja in objava

Spletno mesto objavimo na spletni domeni, vključimo statistike, naročnika poučimo kako se vnaša vsebina in s tem zaključimo projekt. Spletno mesto spremljamo in ga po potrebi izboljšujemo.

Izpostavljen projekt

Interlux

Vizija podjetja Interlux, d. o. o., je ostati vodilni dobavitelj dekorativnih senčil na območju Slovenije in Hrvaške. Svoj položaj bomo ohranjali s stalnim sledenjem najsodobnejših trendov dekorativnega senčenja, s ponudbo vrhunske kakovosti materialov in funkcionalnosti ter zagotavljanjem najboljšega servisa dobave in podpore našim strankam.

Poglej

Namizni računalniki, prenosniki, tablice in pametni mobilni telefoni

BREZHIBNO
DELOVANJE NA
VSEH NAPRAVAH

Zagotavljamo vam brezhibno delovanje vaše spletne strani na vseh mobilnih napravah za najboljšo uporabniško izkušnjo ne glede na uporabnika.

Kvalitete ki nas ločujejo od konkurence

Prednosti naših spletnih strani

1.
Oblikovanje

Naročnik lahko pri nas izbere cenejše in hitrejše tipsko oblikovanje ali unikatno oblikovanje po željah naročnika (od skic do končnega izdelka).

2.
Možnost večjezičnosti

Uredimo jezikovne variacije, kjer sami vnesete prevode preko administracije. Za lažji vnos gradiv (np. fotografije) vnesete samo enkrat. Spletna platforma samodejno generira podstrani za posamezno državo ali regije.

3.
Prilogajoeno za tablice in telefone

Vsa spletna mesta in spletne rešitve razvijamo na odzivni tehniki, ki omogoča da se spletna mesta prilagajajo napravam (telefoni, tablice, računalniki). S tem se zmanjšajo stroški in enkraten vnos vsebine.

4.
Spletna platforma Agora

Naša spletna platforma Agora ima za vas v naprej pripravljen paket razširitev oz. modulov (od spletne trgovine, newsletter sistemov, intranetov, portalov, nagradnih iger do spletnega naročanja pri zdravniku). Če razširitve še ni, smo na voljo za programiranje po meri.

5.
Več nivojev pravic uporabnikov

Spletna mesta imajo do 10 različnih tipov uporabnikov (med drugimi: neprijavljen gost, uporabnik, vip uporabnik, urejevalec, moderator, super moderator, admin). Naročnik ima s tem možnost dodeljevanja pravic uporabnikom.

6.
Samostojno urejanje

Spletno mesto in trgovino samostojno urejate preko administracije: dodajate novice, uporabnike, proizvode, kategorije, blagovne znamke, fotografije, kataloge, video izrezke in priponke.

Koristite

Subvencija za spletno stran (do 60 %)

Vpisani smo v katalog spletnih strokovnjakov, ki ga vodi Digitalno inovacijsko stičišče v Sloveniji (DIH Slovenija). Koristite razpis za digitalni marketing, izdelavo spletnega mesta ali spletne trgovine in prejmite do 60 % povračila stroškov izdelave.
* pogoje preverite na strani sklada: VAV-8 - Vavčer za digitalni marketing

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu